TOEKOMSTIGE oplossingen voor activiteiten vandaag

Wij sijn Realtime Bewerkingen met Automatisering, Kunstmatige Intelligentie & BlockChain, toegepast om alle energiebronnen te ontwikkelen met behulp van tools en apparatuur op afstand met hoge prestaties.

OVER HOTEI ENERGY B.V.

Hotei Energy B.V. is opgericht in november 2020 en is sinds maart 2021 gelanceerd voor crowdfunding. Wij zijn een Europees energiebedrijf, met internationaal openbaar register, het werd in november 2021 goedgekeurd door BOIP (BENELUX Bureau voor de Intellectuele Eigendom). onder 1440805 registratienummer.
We creëren milieuvriendelijke geautomatiseerde oplossingen en omgevingen, gebaseerd op kunstmatige intelligentie en machine learning die helpen om de huidige tools en apparatuur uit te voeren, geautomatiseerde bediening op afstand mogelijk te maken en deze in realtime te beheren, om de verschillende bestaande energiebronnen (hydraulisch, wind, zonne-energie) te ontwikkelen , geothermisch, elektromagnetisch, nucleair, gas, olie, enz.) en het toepassen van bestaande middelen en technologie om mijnbouw, landbouw en veeteelt te benutten.
Als u meer over ons wilt weten, kunt u ons LinkedIn-profiel bezoeken door op het onderstaande pictogram te klikken:

MISSIE

Het eerste toonaangevende bedrijf zijn dat energiediensten aanbiedt die bijdragen aan het groener maken van de planeet, door uitgebreide oplossingen en diensten te bieden, met behulp van de nieuwste technologie en kwaliteitsnormen om voorop te lopen bij alle uitdagingen, door het beste menselijke talent te selecteren dat ons in staat stelt, door zijn vaardigheden en capaciteiten om alle verwachtingen van onze klanten te overtreffen, waardoor intelligent, autonoom en volledig onafhankelijk beheer van hulpmiddelen en apparatuur op afstand in echte tijd mogelijk is; door onze facturering stabiele kapitaalopbrengsten te bieden aan onze investeerders.

VISIE

Een bedrijf zijn dat voorop loopt op het gebied van technologie bij het leveren van oplossingen en diensten, gebruikmakend van wetenschappelijk onderzoek en de professionele ontwikkeling van ons menselijk talent, op een zodanige manier dat het ons in staat stelt een uitstekende service te bieden aan onze klanten en bij te dragen aan het bereiken van een groener & gezondere planeet; onze investeerders het rendement te bieden dat wordt gegenereerd door wereldwijde facturering, door de solide en duurzame groei van ons merk, waardoor we het beste en grootste energieontwikkelings-, advies- en dienstenbedrijf ter wereld kunnen zijn.

Onze functies:

Onze diensten

DIRECTIONAL DRILLING
    GEOSTEERING / RICHTING GOED BOREN
RESERVOIR STUDIES
GENTEGREERDE RESERVOIRSTUDIES
SOFTWARE, TOOLS, EQUIPMENT AND ROBOT DESIGN
SOFTWARE, APPARATUUR & GEREEDSCHAP ONTWERP
RTO
AFSTANDSBEHEER VAN ECHTE TIJD OPERATIES
ADV
BEDRIJF & BEDRIJFSADVIES
PLAN
PLANNING
SCIE
WETENSCHAPPELIJKE ONDERZOEKEN
SOFT
TECHNOLOGISCHE IMPLEMENTATIE
Imagen28
KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE
Imagen30
BUSINESS INTELLIGENTIEBEHEER

CONTACT

HOTEI ENERGY B.V. HOOFDKWARTIER
Rokin 92, 1012kz, Amsterdam, Netherlands.

Email: contact@hoteienergy.com
Telefoon: +31-208-910381